Online check-in-proceduren varierer efter flyselskab. Hos de fleste flyselskaber kan du checke ind online 24 timer før afgang.

Du kan finde alle oplysninger om online check-in og linket til flyselskabets websted under overskriften "Dokumenter og passagerer" under "Min rejse" på vores websted.

• Log på under "Min rejse" med dit reservationsnummer (BDK-1234567) og din e-mailadresse (oplysningerne, du brugte til at foretage reservationen med).
  • Gå til overskriften "Dokumenter og passagerer"
  • Klik på knappen "Online check-in", og følg instruktionerne.
  • Udskriv dit boardingpas under online check-in, og medbring det til lufthavnen.

Vi anbefaler alle vores kunder at checke ind online og at tjekke tidsplanen for flyafgangen 24 timer før afgang. På denne måde bliver du ikke overrasket, og du kommer til lufthavnen til tiden.