Tidspunktet, hvor du kan checke ind online, varierer efter flyselskab. Hos de fleste flyselskaber kan du checke ind online 24 timer før afgang.

Du kan finde alle oplysninger om online check-in under overskriften "Dokumenter og passagerer" under "Min rejse" på vores websted.

Log på under "Min rejse" med dit reservationsnummer (BDK-1234567) og din e-mailadresse (oplysningerne, du brugte til at foretage reservationen med).

Gå til overskriften "Dokumenter og passagerer"

Klik på knappen "Online check-in", og følg instruktionerne.