Har du problemer med online check-in hos Ryanair eller easyJet? Sørg for, at du bruger de rigtige oplysninger.

Du kan finde alle oplysninger om online check-in og linket til flyselskabets websted under overskriften "Dokumenter og passagerer" under "Min rejse" på vores websted.

• Log på under "Min rejse" med dit reservationsnummer (BDK-1234567) og din e-mailadresse (oplysningerne, du brugte til at foretage reservationen med).
  • Gå til overskriften "Dokumenter og passagerer"
  • Klik på knappen "Online check-in", og følg instruktionerne.

Ryanair:

Med Ryanair skal du checke ind online og udskrive dit boardingpas for hver flyafgang.

• Online check-in er mulig fra 4 dage til 2 timer før afgang.
  • Sørg for at bruge den e-mailadresse, der er nævnt i e-mailen med din e-billet. (Dette er en inaktiv e-mailadresse, som vi har oprettet til din online check-in).
  • Brug flyselskabsreferencen, der er angivet på din e-billet.

Bemærk! Hvis du ikke kan vise dit boardingpas i lufthavnen, kan Ryanair udskrive boardingpasset for dig for et højt gebyr.

easyJet:

Med easyJet skal du checke ind online og udskrive dit boardingpas for hver flyafgang.

• Online check-in er mulig fra 30 dage til 2 timer før afgang.
  • Brug passagerens efternavn, som det står skrevet i bekræftelses-e-mailen (uden mellemrum).
  • Brug flyselskabsreferencen, der er angivet på din e-billet.