Du kan sende os en anmodning om at få ændret din afgangsdato under overskriften "Skift eller annuller" under "Min rejse" på vores websted.

Bemærk: Hvis du har booket en flyafgang hos et "lavprisselskab" (f.eks. Easyjet, Ryanair, Air Asia), skal du kontakte flyselskabet direkte for at ændre din billet. I billetbetingelserne kan du kontrollere, om din flyafgang varetages af et lavprisselskab.

1. Log på under "Min rejse" med dit reservationsnummer (BBB-12345467) og din e-mailadresse (oplysningerne, du brugte til at foretage reservationen med).
  2. Gå til overskriften "Skift eller annuller"
  3. Vælg muligheden "Skift dato for flyafgang", og følg instruktionerne.

Ændring af en flybillet medfører altid omkostninger. Hvis vi skal ændre din billet, skal vi følge de betingelser, som flyselskabet har fastsat. Du kan læse disse betingelser på din reservationsbekræftelse under overskriften: "Vis billetbetingelser". I nogle tilfælde kan flyselskabets betingelser fastsætte, at ændringer ikke er tilladt.

(Kontakt os via telefon, hvis din afgang finder sted inden for 4 dage, eller hvis din reservation blev foretaget i dag.)