Navnet på din e-billet skal være det samme som navnet i dit pas. Dit fuldstændige fornavn og efternavn skal være angivet, nøjagtigt som de er anført i dit pas.

Hvis det ikke er tilfældet, beder vi dig kontakte os så snart som muligt for at begrænse omkostningerne for dig.

Du kan vælge indstillingen "rettelse af navn".

Hvis vi skal ændre din e-billet, skal vi følge de betingelser, som flyselskabet har fastsat. I nogle tilfælde kan flyselskabets betingelser fastsætte, at ændringer ikke er tilladt. I så fald skal du købe en ny billet.

I nogle tilfælde kan navnet ændres mod et administrationsgebyr, enten et fast beløb eller en procentdel af billetprisen.

Ud over flyselskabets gebyrer opkræver vi også et administrationsgebyr for at udføre ændringen for dig. Billetændringer er komplicerede opgaver, som kan tage tid. Vi opkræver et administrationsgebyr på DKK 400.00 pr. billet. Hvis du har købt

Premium Service-pakken, skal du ikke betale vores administrationsgebyr.