De online check-in procedure is per luchtvaartmaatschappij verschillend. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kun je vanaf 24 uur van tevoren online inchecken.

Op onze website via "Mijn Reis" kun je onder het kopje 'Documenten & Passagiers' alle informatie vinden die je nodig hebt voor het online inchecken. Hier vind je onder andere de link naar de website van de luchtvaartmaatschappij voor het online inchecken.

• Log in op "Mijn Reis" met je boekingsnummer (BBB-1234567) en je e-mailadres (die je hebt opgegeven tijdens het boeken)
  • Ga naar het het kopje 'Documenten & Passagiers'
  • Klik op de knop 'Online inchecken' en volg de stappen
  • Print tijdens het online inchecken je boardingpass en neem deze mee naar de luchthaven

Wij raden al onze klanten aan om online in te checken en minimaal 24 uur van te voren het actuele vluchtschema te bekijken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en op tijd op de luchthaven bent.