Vanaf wanneer je online kan inchecken is verschillend per luchtvaartmaatschappij. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kun je vanaf 24 uur van tevoren online inchecken.

Op onze website via "Mijn Reis" kun je onder het kopje 'Documenten & Passagiers' alle informatie vinden die je nodig hebt voor het online inchecken.

• Log in op "Mijn Reis" met je boekingsnummer (BBB-1234567) en je e-mailadres (die je hebt opgegeven tijdens het boeken)
  • Ga naar het het kopje 'Documenten & Passagiers'
  • Klik op de knop 'Online inchecken'