Proceduren för incheckning online varierar mellan olika flygbolag. Hos de flesta flygbolag kan du checka in online 24 timmar före avgång.

Du hittar all information om att checka in online och länkar till flygbolagets webbplats på vår webbplats via ”Min resa” under rubriken ”Dokument och passagerare”.

• Logga in på ”Min resa” med ditt bokningsnummer (BSE-1234567) och din e-postadress (som du använde vid bokningen).
  • Gå till rubriken ”Dokument och passagerare”.
  • Klicka på knappen ”Checka in online” och följ anvisningarna.
  • Skriv ut ditt boardingkort under onlineincheckningen och ta med dig det till flygplatsen.

Vi rekommenderar alla våra kunder att checka in online och att kontrollera flygtiderna 24 timmar före avgång. På det här sättet slipper du överraskningar och kommer i tid till flygplatsen.