Tiden för incheckning online varierar mellan olika flygbolag. Hos de flesta flygbolag kan du checka in online 24 timmar före avgång.

Du hittar all information om att checka in online på vår webbplats via ”Min resa”, under rubriken ”Dokument och passagerare.

• Logga in på ”Min resa” med ditt bokningsnummer (BSE-1234567) och din e-postadress (som du använde vid bokningen).
  • Gå till rubriken ”Dokument och passagerare”.
  • Klicka på knappen ”Checka in online” och följ anvisningarna.